WEBI SOCIAL - Webidoo
#WEBI SOCIAL

Fushata të personalizuara me
objektiva të përcaktuara.Reklamo 
biznesin tënd në Facebook
dhe Instagram në mënyrë
profesionale.

Webi-SOCIAL

PROFILET NË SOCIAL MEDIA

SETUP DHE OPTIMIZIM

Optimizim i profileve ekzistuese ose krijim i profileve të reja. Praktikat më të mira për krijimin e profileve të plota dhe të optimizuara për zbulueshmëri dhe SEO. Setup i llogarisë së reklamave programmatic për rrjetet sociale e kërkuar dhe një account i dedikuar për të ndjekur hap pas hapi çdo proces të marketingut të biznesit tënd.

STRATEGJI DHE KREATIVITET

VLERË E SHTUAR MARKETINGUT TËND

Webidoo, është një super skuadër e specializuar në marketingut digjital. Do të të shoqërojmë në të gjitha hapat e menaxhimt fillestar të Profileve në Rrjetet Sociale ose do të krijojmë një strategji publicitare të posaçme për biznesin tënd. Webidoo Albania do të jetë gjithmonë aleati yt i marketingut; duke nisur nga këshillimi deri në krijimin e përmbajtjeve të copywriting apo kreativitete të nevojshme për imazhin e biznesit tënd.

FACEBOOK DHE INSTAGRAM ADS

3 MILIARD SPEKTATORË PËR BIZNESIN TËND

Facebook dhe Instagram janë rrjetet sociale më të preferuara për publikun shqiptar. Çdo iniciativë apo produkt i ri i biznesit tënd, do të reklamohet duke krijuar fushata efektive bazuar në objektivat dhe buxhetin e paracaktuar. Çdo fushatë reklamuese përcaktohet sipas strategjisë më të mirë për biznesin tënd. Interceptojmë interesat e çdo përdoruesi dhe zhvillojmë përmbajtjet duke u bazuar në objektivat specifike të biznesit tënd.

E KURIOZ TË DISH MË
SHUMË DHE DO TË NA
NJOHËSH MË MIRË?
MOS HEZITO, NA SHKRUAJ TANI!
#WEBI SOCIAL

Fushata të personalizuara me
objektiva të përcaktuara.Reklamo 
biznesin tënd në Facebook
dhe Instagram në mënyrë
profesionale.

PROFILET NË SOCIAL MEDIA

SETUP DHE OPTIMIZIM

Optimizim i profileve ekzistuese ose krijim i profileve të reja. Praktikat më të mira për krijimin e profileve të plota dhe të optimizuara për zbulueshmëri dhe SEO. Setup i llogarisë së reklamave programmatic për rrjetet sociale e kërkuar dhe një account i dedikuar për të ndjekur hap pas hapi çdo proces të marketingut të biznesit tënd.

STRATEGJI DHE KREATIVITET

VLERË E SHTUAR MARKETINGUT TËND

Webidoo, është një super skuadër e specializuar në marketingut digjital. Do të të shoqërojmë në të gjitha hapat e menaxhimt fillestar të Profileve në Rrjetet Sociale ose do të krijojmë një strategji publicitare të posaçme për biznesin tënd. Webidoo Albania do të jetë gjithmonë aleati yt i marketingut; duke nisur nga këshillimi deri në krijimin e përmbajtjeve të copywriting apo kreativitete të nevojshme për imazhin e biznesit tënd.

FACEBOOK DHE INSTAGRAM ADS

3 MILIARD SPEKTATORË PËR BIZNESIN TËND

Facebook dhe Instagram janë rrjetet sociale më të preferuara për publikun shqiptar. Çdo iniciativë apo produkt i ri i biznesit tënd, do të reklamohet duke krijuar fushata efektive bazuar në objektivat dhe buxhetin e paracaktuar. Çdo fushatë reklamuese përcaktohet sipas strategjisë më të mirë për biznesin tënd. Interceptojmë interesat e çdo përdoruesi dhe zhvillojmë përmbajtjet duke u bazuar në objektivat specifike të biznesit tënd.
logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)
1023 Tiranë

Tel. +355692020308 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*