WEBI SMART - Webidoo
#WEBI SMART

Gjendu në momentin
dhe vendin e duhur,
kur klientët e tu aktualë
apo ata potencialë,
kërkojnë në internet.

webi smarti e stergjatshe

LOCAL SEO

PREZENCË E FORTË KUDO

Prezenca në numratorët online më dinamikë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Ekpsertët tanë krijojnë, një profil profesional në Google My Business dhe në tegjej.com, dhe çdo numrator tjetër online që mund të preferoni.

SETUP SOCIAL

KRIJIMI DHE OPTIMIZIM I PROFILEVE SOCIAL

Krijimi dhe setup i faqeve business përfshirë veshjen grafike dhe optimizim për SEO për platformat Facebook, Instagram, Google+ apo çdo profili tjetër të përshtatshëm për biznesin.

FOTO PRO

SHËRBIM FOTOGRAFIK PROFESIONAL

Shooting fotografik profesional nga fotografë të certifikuar Google dhe me eksperiencë. Përpunimi në post produksion i 30 fotove të ambjentit të biznesit apo produktit për t'u shitur.

SEO COPY

PËRMBAJTJE DIGJITALE

Për faqen web dhe çdo profil të rrjeteve sociale, SEO Copywriter-at tanë, strukturojnë dhe shkruajnë një profil të optimizuar për shikueshmëri të lartë. Ky optimizim, bën që biznesi yt të jetë në sytë e të gjithë atyre që jetojnë afër biznesit tënd.

BLOG

BLOGU I BIZNESIT TËND, NË FAQEN TËNDE

Përmirëso vlerat e indeksimit të faqes tënde me anë të një blogu të dedikuar shërbimeve apo produkteve që t’i ofron dhe jepu klientëve të tu një perspektivë tjetër mbi atë ç’ka ti ofron.

EMAIL MARKETING

EMAILE PERIODIKE

Krijim i një strategjie specifike email marketing për produktet apo shërbimet që ofron, me ulje, oferta apo brand awarness nga Copywriter-at tanë ekspertë dhe me anë të mjeteve tona avangard në botën digjitale.

JE KURIOZ TË DISH
MË SHUMË RRETH NJË WEBSITE?
MOS HEZITO, NA SHKRUAJ TANI!
#WEBI SMART

Gjendu në momentin
dhe vendin e duhur,
kur klientët e tu aktualë
apo ata potencialë,
kërkojnë në internet.

LOCAL SEO

PREZENCË E FORTË KUDO

Prezenca në numratorët online më dinamikë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Ekpsertët tanë krijojnë, një profil profesional në Google My Business dhe në tegjej.com, dhe çdo numrator tjetër online që mund të preferoni.

SETUP SOCIAL

KRIJIMI DHE OPTIMIZIM I PROFILEVE SOCIAL

Krijimi dhe setup i faqeve business përfshirë veshjen grafike dhe optimizim për SEO për platformat Facebook, Instagram, Google+ apo çdo profili tjetër të përshtatshëm për biznesin.

FOTO PRO

SHËRBIM FOTOGRAFIK PROFESIONAL

Shooting fotografik profesional nga fotografë të certifikuar Google dhe me eksperiencë. Përpunimi në post produksion i 30 fotove të ambjentit të biznesit apo produktit për t'u shitur.

SEO COPY

PËRMBAJTJE DIGJITALE

Për faqen web dhe çdo profil të rrjeteve sociale, SEO Copywriter-at tanë, strukturojnë dhe shkruajnë një profil të optimizuar për shikueshmëri të lartë. Ky optimizim, bën që biznesi yt të jetë në sytë e të gjithë atyre që jetojnë afër biznesit tënd.

BLOG

BLOGU I BIZNESIT TËND, NË FAQEN TËNDE

Përmirëso vlerat e indeksimit të faqes tënde me anë të një blogu të dedikuar shërbimeve apo produkteve që t’i ofron dhe jepu klientëve të tu një perspektivë tjetër mbi atë ç’ka ti ofron.

EMAIL MARKETING

EMAILE PERIODIKE

Krijim i një strategjie specifike email marketing për produktet apo shërbimet që ofron, me ulje, oferta apo brand awarness nga Copywriter-at tanë ekspertë dhe me anë të mjeteve tona avangard në botën digjitale.
logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga Abdi Toptani ,Torre Drin , Kati 14
Tel. +355699732403
 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*