WEBI LOCAL - Webidoo
#WEBI LOCAL  

Gjendu në momentin
dhe vendin e duhur,  
kur klientët e tu aktualë 
apo ata potencialë,  
kërkojnë në internet.

Webi-LOCAL

LOCAL SEO

PREZENCË E FORTË KUDO

Prezenca në numratorët online më dinamikë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Ekpsertët tanë krijojnë, një profil profesional në Google My Business dhe në tegjej.com, dhe çdo numrator tjetër online që mund të preferoni.

SETUP SOCIAL

KRIJIMI DHE OPTIMIZIM I PROFILEVE SOCIAL

Krijimi dhe setup i faqeve business përfshirë veshjen grafike dhe optimizim për SEO për platformat Facebook, Instagram, Google+ apo çdo profili tjetër të përshtatshëm për biznesin.

FOTO PRO

SHËRBIM FOTOGRAFIK PROFESIONAL

Shooting fotografik profesional nga fotografë të certifikuar Google dhe me eksperiencë. Përpunimi në post produksion i 30 fotove të ambjentit të biznesit apo produktit për t'u shitur.

SEO COPY

PËRMBAJTJE DIGJITALE

Për faqen web dhe çdo profil të rrjeteve sociale, SEO Copywriter-at tanë, strukturojnë dhe shkruajnë një profil të optimizuar për shikueshmëri të lartë. Ky optimizim, bën që biznesi yt të jetë në sytë e të gjithë atyre që jetojnë afër biznesit tënd.

JE KURIOZ TË DISH MË
SHUMË DHE DO TË NA
NJOHËSH MË MIRË?
MOS HEZITO, NA SHKRUAJ TANI!
#WEBI LOCAL  

Gjendu në momentin
dhe vendin e duhur,  
kur klientët e tu aktualë 
apo ata potencialë,  
kërkojnë në internet.

LOCAL SEO

PREZENCË E FORTË KUDO

Prezenca në numratorët online më dinamikë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Ekpsertët tanë krijojnë, një profil profesional në Google My Business dhe në tegjej.com, dhe çdo numrator tjetër online që mund të preferoni.

SETUP SOCIAL

KRIJIMI DHE OPTIMIZIM I PROFILEVE SOCIAL

Krijimi dhe setup i faqeve business përfshirë veshjen grafike dhe optimizim për SEO për platformat Facebook, Instagram, Google+ apo çdo profili tjetër të përshtatshëm për biznesin.

FOTO PRO

SHËRBIM FOTOGRAFIK PROFESIONAL

Shooting fotografik profesional nga fotografë të certifikuar Google dhe me eksperiencë. Përpunimi në post produksion i 30 fotove të ambjentit të biznesit apo produktit për t'u shitur.

SEO COPY

PËRMBAJTJE DIGJITALE

Për faqen web dhe çdo profil të rrjeteve sociale, SEO Copywriter-at tanë, strukturojnë dhe shkruajnë një profil të optimizuar për shikueshmëri të lartë. Ky optimizim, bën që biznesi yt të jetë në sytë e të gjithë atyre që jetojnë afër biznesit tënd.
logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga Abdi Toptani ,Torre Drin , Kati 14
Tel. +355699732403
 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*