WEBI ADW - Webidoo
#WEBI ADW

Qëllimi ynë është të arrijmë
tek konsumatorët që duan 
të blejnë produkte si ai që shet ti.  
Webidoo, si Google Premier Partner, 
ofron një gamë të gjerë të shërbimeve  
Google.

2

Google Search

PAYOFF

Çdo muaj në Shqipëri, bëhen miliona kërkime në Google. Webidoo sigurohet që biznesi yt të jetë në rezultatet e para me koston më të ulët.

Display

PAYOFF

Shfaqe biznesin tënd në faqet më të lexuara. Aty ku klientët e tu kalojnë më shumë kohë, shfaq rekamën tënde. Ska nevojë të paguash shifra marramendëse për tu shfaqur në faqet

Remarketing

PAYOFF

Klientëve të tu, që kanë vizituar apo do të vizitojnë faqen tënde mund t’i shfaqësh reklamën tënde kudo dhe kurdo. Me sistemin “tracking” të Google Analytics, ke mundësi të ri-ftosh në biznesin tënd çdo vizitor të faqes tënde.

Youtube Ads

PAYOFF

Youtube është “televizioni” më i shikuar në botë. Mendo të arrish audiencë kaq të madhe me kosto shumë herë më të ulët sesa reklamat në televizionet shqiptare.

Google App Ads

PAYOFF

Youtube është “televizioni” më i shikuar në botë. Mendo të arrish audiencë kaq të madhe me kosto shumë herë më të ulët sesa reklamat në televizionet shqiptare.

JE KURIOZ TË DISH MË
SHUMË DHE DO TË NA
NJOHËSH MË MIRË?
MOS HEZITO, NA SHKRUAJ TANI!
#WEBI ADW

Qëllimi i vetëm është të arrijmë tek konsumatorët që kërkojnë të blejnë produkte si ai që ti shet. Webidoo, si Google partner, ofron një gamë të gjerë të shërbimeve Google. Kur konsumatorëve t’i nevojitet diçka, ne bëjmë të mundur, që ata më parë të drejtohen te biznesi yt.

Google Search

PAYOFF

Çdo muaj në Shqipëri, bëhen miliona kërkime në Google. Webidoo sigurohet që biznesi yt të jetë në rezultatet e para me koston më të ulët.

Display

PAYOFF

Shfaqe biznesin tënd në faqet më të lexuara. Aty ku klientët e tu kalojnë më shumë kohë, shfaq rekamën tënde. Ska nevojë të paguash shifra marramendëse për tu shfaqur në faqet

Remarketing

PAYOFF

Klientëve të tu, që kanë vizituar apo do të vizitojnë faqen tënde mund t’i shfaqësh reklamën tënde kudo dhe kurdo. Me sistemin “tracking” të Google Analytics, ke mundësi të ri-ftosh në biznesin tënd çdo vizitor të faqes tënde.

Youtube Ads

PAYOFF

Youtube është “televizioni” më i shikuar në botë. Mendo të arrish audiencë kaq të madhe me kosto shumë herë më të ulët sesa reklamat në televizionet shqiptare.

Google App Ads

PAYOFF

Youtube është “televizioni” më i shikuar në botë. Mendo të arrish audiencë kaq të madhe me kosto shumë herë më të ulët sesa reklamat në televizionet shqiptare.
logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga Abdi Toptani ,Torre Drin , Kati 14
Tel. +355699732403
 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*