Menaxher Shitjesh - Webidoo

MERRE NË DORË

TË ARDHMEN

TËNDE!

#DILNGAKUTIZA

Webidoo Albania po kërkon Menaxherë Shitjesh të komunikueshëm, të shkathët dhe të cilët duan të jenë në koherencë me marketingun digjital. Për të përzgjedhurit ofrojmë trajnime të vazhdueshme, rritje profesionale mbi bazë meritokracie, pagë bazë të kënaqshme, përqindje të larta si dhe bonuse e stimuj për objektiva të ndryshëm.

Dëshiron të jesh më i miri në treg?

PËRSE WEBIDOO

OBJEKTIVAT

Në rolin e Menaxherit të Shitjes, do të trajnoheni për të analizuar nevojat e klientit, për të ofruar këshilla teknike dhe për të orientuar klientët drejt produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë. Ne besojmë se klientët e kënaqur janë reklama më e mirë. Prandaj ky është qëllimi ynë kryesor.

TRAJNIM

Një plan trajnimi modern dhe dinamik, me mjete për mësim elektronik, do t'ju lejojë të rrisni aftësitë dhe njohjet tuaja digjitale për tu përballur me sfidat e reja të një tregu gjithnjë në ndryshim.

MUNDËSITË

Sistemi i vlerësimit në nivelet më të larta në treg garanton mundësi të shumta për të ardhura dhe rritje. Gjithashtu ofrohen bonuse dhe stimuj të vazhdueshëm për të inkurajuar mirëqenien dhe rritjen profesionale të çdo burimi në kompani.

MBËSHTETJET MULTIMEDIALE

Ofrojmë i-Pad dhe pajisje të tjera multimediale për prezantimin e shërbimeve digjitale, përdorimin e mjeteve ekskluzive të analizës dhe menaxhimin e gjithë fazës së kontraktimit pa përdorimin e letrës. Kujdesemi për natyrën!

MBËSHTETJE NGA BACK OFFICE

Garantojmë një Back Office të kualifikuar për menaxhimin e çdo nevoje. Kemi vendosur në dispozicion shërbimet e Tele-Marketing dhe Lead Generation.

Je kandidati ideal nëse:

  • Ke dëshirë të mësosh mbi marketingun digjital;
  • Ke aftësi të mira komunikimi dhe ndërveprimi;
  • Ke aftësi në zgjidhje të shpejtë problemesh;
  • Ke dëshirë të punosh mbi bazë objektivash;
  • Ke shpirtin e iniciativës, këmbëngulje dhe shkathtësi.

DËRGO TË DHËNAT E TUA
DHE DO TË KONTAKTOHESH
NGA EKIPI YNË!

BASHKANGJIT CV

PËRSE WEBIDOO

OBJEKTIVAT

Në rolin e Menaxherit të Shitjes, do të trajnoheni për të analizuar nevojat e klientit, për të ofruar këshilla teknike dhe për të orientuar klientët drejt produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë. Ne besojmë se klientët e kënaqur janë reklama më e mirë. Prandaj ky është qëllimi ynë kryesor.

TRAJNIM

Një plan trajnimi modern dhe dinamik, me mjete për mësim elektronik, do t'ju lejojë të rrisni aftësitë dhe njohjet tuaja digjitale për tu përballur me sfidat e reja të një tregu gjithnjë në ndryshim.

MUNDËSITË

Sistemi i vlerësimit në nivelet më të larta në treg garanton mundësi të shumta për të ardhura dhe rritje. Gjithashtu ofrohen bonuse dhe stimuj të vazhdueshëm për të inkurajuar mirëqenien dhe rritjen profesionale të çdo burimi në kompani.

MBËSHTETJET MULTIMEDIALE

Ofrojmë i-Pad dhe pajisje të tjera multimediale për prezantimin e shërbimeve digjitale, përdorimin e mjeteve ekskluzive të analizës dhe menaxhimin e gjithë fazës së kontraktimit pa përdorimin e letrës. Kujdesemi për natyrën!

MBËSHTETJE NGA BACK OFFICE

Garantojmë një Back Office të kualifikuar për menaxhimin e çdo nevoje. Kemi vendosur në dispozicion shërbimet e Tele-Marketing dhe Lead Generation.

Je kandidati ideal nëse:

  • Ke dëshirë të mësosh mbi marketingun digjital;
  • Ke aftësi të mira komunikimi dhe ndërveprimi;
  • Ke aftësi në zgjidhje të shpejtë problemesh;
  • Ke dëshirë të punosh mbi bazë objektivash;
  • Ke shpirtin e iniciativës, këmbëngulje dhe shkathtësi.

DËRGO TË DHËNAT E TUA
DHE DO TË KONTAKTOHESH
NGA EKIPI YNË!

BASHKANGJIT CV

logo_webidoo

WEBIDOO AL

Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)
1023 Tiranë
Tel. +355692020308 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*