Emoticons - Webidoo
MËSO GJUHËN E
KODUAR WEBIDOO
DHE
NDAJ WEBIMOTICON
ME MIQTË E TU

Nga sot, janë gati për të gjitha
smartphone Webimoticon-ët, emoticon
të personalizuara dhe gjithmonë
në përditësim, për t’i ndarë nëpërmjet
email ose chat-eve të ndryshëm!

MËSO GJUHËN E
KODUAR WEBIDOO
DHE
NDAJ WEBIMOTICON
ME MIQTË E TU

Nga sot, janë gati për të gjitha
smartphone Webimoticon-ët, emoticon
të personalizuara dhe gjithmonë
në përditësim, për t’i ndarë nëpërmjet
email ose chat-eve të ndryshëm!

SI T’I SHKARKOSH

1. KlIKO mbi emoticon që dëshiron të përdorësh
2. Emoticon do të hapet në një dritare të re
3. KLIKO “copy” mbi emoticon
4. “Paste” në whatsapp, mail ose skype
5. Argëtohu!

SI T’I SHKARKOSH

1. KlIKO mbi emoticon që dëshiron të përdorësh
2. Emoticon do të hapet në një dritare të re
3. KLIKO “copy” mbi emoticon
4. “Paste” në whatsapp, mail ose skype
5. Argëtohu!

SHKARKOJI TË GJITHA!

logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga e Kavajës, (Kompleksi Delijorgji)
1023 Tiranë
Tel. +355699732403
 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE

close slider

Emri Juaj *

Nr Tel*